Datum: 8-6-2018 Henk Plessius Leerzaam en vooral leuk. Warm aanbevolen!
Datum: 22 augustus 2019 Wilma van Tunen Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de Italiaanse lessen van Manuela. Soms werden de cursisten getrakteerd op wat lekkers, zodat men echt het Italiaanse gevoel kreeg. Met de juiste instelling en ook het maken van het opgegeven huiswerk, heb ik een goed resultaat bereikt en ik raad deze cursus echt aan!
Datum: 19-3-2021 Freek Jochems De Italiaanse les van Manuela is leerzaam, leuk, praktisch en uitgebreid. Je leert niet alleen de taal spreken en schrijven, zo nu en dan praat Manuela ook over het land en de cultuur en over Italiaans eten en drinken. Ik heb nog maar één cursus gedaan maar ik weet zeker dat ik doorga met niveau twee.
Datum: 19-3-2021 Jonny Kok-Cusell Ik ga iedere keer met plezier naar iedere donderdagavond naar italiaanse les. De lessen worden in op een ontspannen manier gegeven. Waardoor je echt plezier er in hebt. Ik zit nu nog op op de beginnerscursus maar wil zeker het vervolg doen. Bovendien is Manuela een lieve vrouw waar je graag naar luistert.
Datum: 21-3-2021 Alicia Heij Alles is goed georganiseerd en behalve een hele fijne en duidelijke uitleg is het ook erg gezellig en word er met iedereen rekening gehouden en goed meegedacht.
Datum: 21-3-2021 Wilnanda Van Hemert Deze Italiaanse les is een echte aanrader! Manuela legt de lessen heel duidelijk uit. Ik ga er altijd met veel plezier naartoe, altijd gezellig. Het is zeker de moeite waard om deze Italiaanse les te gaan volgen.
Datum: 22-3-2021 Edward Groenland Gezocht: goede cursusleidster Italiaans; gevonden: Manuela In de loop der jaren heb ik meerdere cursussen bij Manuela gevolgd. Manuela is onverdeeld enthousiast, zeer taalvaardig, en ze weet hoe ze de cursisten echt iets kan leren. Na afronding van een cursus van haar heb je het gevoel dat je zo naar Italië kunt snorren om het Italiaans van die inheemse Italianen zelf nog eens even te verbeteren. Let wel, dit is een gevoel. Maar het geeft je wel het nodige zelfvertrouwen om je goed te redden in dit prachtige land. Een aanrader!
Datum: 17-5-2021 Katrien van Gemert Benissimo! Absoluut een aanrader. Fijne en duidelijke uitleg waarbij er ruimte is voor persoonlijke verschillen.
Datum: 22-3-2021 Wilma van Tuijl Wat een aanrader! Manuela leert je op duidelijk en begrijpelijke wijze de basis van de Italiaanse taal. De lessen zijn gericht op de praktijk en het huiswerk sluit daarbij goed aan. Daarnaast is Manuela een vriendelijke vrouw, die geduldig al onze vragen beantwoord.
Cursus Italiaans “Otello”
Cursus Italiaans “Otello”
© Webdesign: Hans Glorius - Copyright 2021 Cursus Italiaans "Otello"
Guestbook
Als u de lessen volgt of heeft gevolgd en u wilt iets op het Gastenboek zetten kunt u een email sturen naar de postmaster. Na beoordeeld te zijn door Manuela kan het op deze pagina worden geplaatst. Een foto meesturen kan natuurlijk ook. Ga naar het formulier! Klik hier!